Pindens fiskeplatte

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

Pandestegt fiskefilet med remulade

Røget ål med hjemmelavet røræg

Rejer med mayonnaise

Pris: Kr. 145,00

 

Festuge Menu

(kan bestilles efter kl. 17.00)

Forret:

Frisk marineret kyllingesalat med hjemmelavet dressing og hvidløgscrutons

Hovedret:

Bøf af Oksefilet med persille kartofler, grøntsager og rødvinssauce

2 retter:

kr. 198,00

Desserter:

Æbletærte med creme fraiche el. Pandekager med vanillieis

 

kr. 54,00

 

Klassiske retter

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

kr. 65,00

Sildetallerken med 3 slags sild

kr. 85,00

Stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet

kr. 135,00

Røget ål med røræg

kr. 95,00

2 stk. tarteletter med høns i asparges

kr. 79,00

Pariserbøf med rå æggeblomme

kr. 125,00

Flæskeæggekage

kr. 119,00

Pindens Festugegryde med ris

kr. 125,00

Engelsk bøf med bløde løg

kr. 195,00

6 stk. stegt flæsk med kartofler, hjemmesyltede rødbeder og persillesovs

kr. 109,00

Stegt flæsk ad libitum

kr. 145,00

2 stk. camembert med solbærsyltetøj

kr. 58,00

Gammel ost med hjemmelavet fedt, sky og rom

kr. 64,00